Ett hus i trä byggs

Om oss

Vilka är vi?

I och med vår trygga och långa erfarenhet på Simpla Stockholm AB har vi möjlighet att tänka utanför boxen. Nytänkande är vårt signum och inga förfrågningar är för komplicerade för oss att utföra. Vi tar oss gärna an en utmaning och löser det på ett innovativt sätt.

Att behålla transparensen med dig som kund genomgående i våra projekt är viktigt för oss.

Det kanske inte alltid ger oss affärer, men det säkerhetsställer att vi arbetar med rätt kunder och under rätt förutsättningar.

Vi lämnar aldrig ett jobb ofullständigt. De lösningar vi erbjuder ska vara hållbara, effektiva och utförda på ett korrekt sätt. På dessa grunder kan du som kund alltid känna dig säker på att Simpla Stockholm AB aldrig utför ett arbete utan rätt säkerhet, certifikat eller diplom.

Medarbetare från Simpla AB iklädda varselkläder och hjälmar.

Intervju med Samuel Hanna, ägare och grundare av Simpla Stockholm AB

Samuel Hanna

Ägare
Grundare av Simpla Stockholm AB

Ett barn oxch en vuxen går på en äng med högt gräs.

Hur hamnade du i byggbranschen?

– Efter studierna väcktes intresset stort för fastigheter och byggbranschen. Kalkylering och projektering av ABT-uppdrag var de första arbetena jag fick ta mig an, jag insåg redan där och då att driva eget bolag var precis det jag skulle göra.

Vad är det absolut viktigaste för dig när det kommer till att driva bolag?

– Att sätta beställaren och mina anställda främst är viktigt för mig och ett kärnvärde som blivit självklar i verksamheten och hur jag driver Simpla AB. Som entreprenör utvecklas man ständigt och särskilt inom branschen, man blir aldrig fullärd utan lär sig något nytt jämt. Det är en spännande resa vi har framför oss!

Hur ser framtidsplanerna ut för Simpla?

– Simplas framtid ska kännetecknas av att vi är en stabilt växande aktör inom bygg/fastighetsbranschen. Vi kommer framöver att expandera när det kommer till nyproduktion av bostadshus. Fokus kommer att ligga på renovering samt projektering av kommersiella fastigheter.

Säg att det är lördag, solen skiner och du är helt ledig från jobbet. Vart hittar man dig då?

– Du hittar mig bland barnens olika idrottsaktiviteter eller i naturen där måndagen planeras redan på söndagen.